سال شروع :
سال پایان :
پای مرغ صادراتی قسمتی از مرغ میباشد که بسیاری از پزشکان و “متخصصان تغذیه” مصرف پای مرغ را برای عامه مردم ضروری می دانند. اگر چه با مصرف یک وعده پای مرغ کلسیم مورد نیاز بدن تامین نمی شود اما باعث “افزایش انرژی” می شود. بررسی ها نشان می دهند، استفاده از عصاره های سوپ مرغ باعث افزایش استحکام استخوان های کودکان می شود و از “نرمی استخوان” جلوگیری می کند. گفتنی است، مصرف پای مرغ حتی برای “زنان باردار” نیز به دلیل ویتامین d و کلسیم آن باعث می شود تا جمجمه نوزاد سفت و محکم شکل بگیرد و هنگام به دنیا آمدن وزن نوزاد کم نباشد. پا و پنجه مرغ در کشورهای آسیای جنوب شرقی و برخی کشورهای افریقایی مصرف خوراکی روزانه دارد به گونهای که در چین پس از هر وعدهی غذایی تعدادی پای مرغ سرو میشود. در ایران و کشورهای دیگر با توجه به خواص فراوان این مادهی غذایی از آن برای طعمدار و مقویی نمودن سوپ استفاده میشود. بیشتر بافتهای موجود در پای مرغ شامل پوست و تاندون بدون ماهیچه است که این بافت را از بقیه گوشت مرغ متفاوت میکند. استخوانهای کوچک پای مرغ خوردن آن را برای برخی دشوار میکند، از این رو باید پیش از خوردن آنها را جدا کرد. به دلیل مقدار زیاد پوست، پای مرغ بسیار ژلاتینی است. پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروفساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروفها کمک میکند. لازم به ذکر است طبق تحقیقات انجامشده «پای مرغ» حاوی بسیاری از پروتئینها، ویتامینها و مواد معدنی حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست. به همین جهت افرادی را که دچار مشکلاتی مانند خمیدگی (ناشی از کمبود کلسیم)، پوکی استخوان، آرتروز، نرمی استخوان (راشیتیسم) در کودکان و بزرگسالان، روماتیسم، شکستگی استخوان و به طور کلی تغییرات ساختمانی در استخوانها و نیز اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین D هستند، میتوان با استفاده از این ماده غذایی درمان کرد.
شرکت ثمین اطلس ایرانیان با دارا بودن کادری مجرب تولید و صادرات و سابقه یک دهه صادرات این محصول، اقدام به جمع آوری و فرآوری این محصول برای بازارهای صادراتی نموده است. در این راستا صادرات بیش از هزار و 500 تن پاي مرغ در سال به كشورهاي ويتنام، چین و هنگ كنگ از سوابق درخشان این شرکت می باشد. لازم به ذکر است این محصول در کشور چین مصرف دارویی و غذایی دارد و بهطور معمول عمده پای مرغ ایران به چین صادر میشود که در ماههای اخیر در روند آن اخلال ایجاد شده است.