صادرات خرما

شرکت ثمین اطلس ایرانیان با سال‌ها سابقه و تجربه موفق در بازرگانی بین المللی محصولات کشاورزی، از شرکت‌های پیشرو در صادرات خرمای ایران به شمار می‌رود.
ارائه این محصول با ارزش به بهترین روش ممکن به علاقمندان آن در سراسر دنیا و توان رقابت در بازار جهانی از مهم ترین ویژگی های ثمین اطلس ایرانیان می باشد.
ما بهترین محصول را از بهترین نخلستان ها ایران برداشت نموده و با زعایت بالاترین سطح استاندارد مطابق نیاز شما مشتری ارجمند در هر کجای دنیا آن را ارایه می نماییم.

estamaran
خرمای استعمران 180 83 melikh

خرمای استعمران

شکل میوه: بیضی رنگ: قهوه ای اندازه: ۵ – ۳ سانتیمتر نوع میوه: نیمه خشک وزن: بسته به رطوبت ۱۰ – ۷ گرم محل کاشت: خوزستان زمان برداشت: شهریور شرایط نگهداری: در جای خنک و خشک

date-zahedi
خرمای زاهدی 180 83 melikh

خرمای زاهدی

شکل میوه: تخم مرغی (oval) رنگ: زرد تا قهوه ای روشن اندازه: ۴ – ۳ سانتیمتر نوع میوه: خشک وزن: ۹ – ۷ گرم محل کاشت: خوزستان – فارس – بوشهر زمان برداشت: شهریور شرایط نگهداری: در جای خنک و خشک

خرمای مضافتی 180 83 melikh

خرمای مضافتی

شکل میوه: بیضی رنگ: قهوه ای مایل به سیاه اندازه: ۵ – ۴ سانتیمتر نوع میوه: نرم وزن: بسته به رطوبت ۱۶ – ۸ گرم محل کاشت: عمدتا در شهر بم در استان کرمان زمان برداشت: شهریور شرایط نگهداری: در جای خنک و خشک

shahani
خرمای شاهانی 180 83 melikh

خرمای شاهانی

شکل میوه: بلند و کشیده رنگ: قهوه ای اندازه: ۵ – ۴ سانتیمتر نوع میوه: نرم (soft) وزن: ۱۰ – ۹ گرم محل کاشت: فارس زمان برداشت: شهریور شرایط نگهداری: در جای خنک و خشک

piarom
خرمای پیارم 180 83 melikh

خرمای پیارم

شکل میوه: بلند و کشیده رنگ: قهوه ای تیره اندازه: ۵ – ۳٫۵ سانتیمتر نوع میوه: خشک وزن: ۱۲ – ۱۰ گرم محل کاشت: استان هرمزگان زمان برداشت: مهر شرایط نگهداری: در جای خنک و خشک

خرمای کبکاب 180 83 melikh

خرمای کبکاب

شکل میوه: تخم مرغی (oval) رنگ: قهوه ای تیره اندازه: ۵ – ۴ سانتیمتر نوع میوه: نرم (soft) وزن: ۱۸ – ۱۲ گرم محل کاشت: فارس – بوشهر زمان برداشت: مرداد و شهریور شرایط نگهداری: در جای خنک و خشک

  • میوه سیب باید دارای پوستی صاف، روشن و با رنگی شفاف بوده همچنین باید سفت و بدون لکه باشد. در نظر داشته باشید که سیبی که نسبت به اندازه خود، دارای وزن بیشتری است، از مرغوبیت بالاتری برخوردار خواهد بود. عطر سیب هم به عنوان یکی از پارامترهای مهم در تعیین کیفیت سیب به کار می رود که البته در مورد گونه های مختلف نیاز به تجربه کافی دارد.

  • سيب ميوه‌اي است سرشار از ويتامين‌هاي آ، گروه ب، ث و پتاسيم كه در درمان یا پيشگيري بسیاری از امراض، مفید شناخته شده است‌، به گونه ای که در بسیاری از فرهنگها آمده که، روزي يك سيب ميل كنيد و دكتر را از خود دور كنيد‌. خواص اصلی سیب به ترتیب زیر است:

    • حفظ طراوت و شادابی پوست و جلوگیری از خشکی پوست
    • تنظیم فشارخون و پایین آوردن فشار خون بالا
    • تقویت بهداشت دندان‌ها و لثه‌ها و از بین برنده بوی بد دهان
    • پیشگیری از بیماری نقرس و درد مفاصل
    • سیب از معدود مواد غذایی کاملا بدون کلسترول بوده و به کاهش میزان کلسترول خون کمک می کند.
    • سیب قند خون را پایین می آورد.
    • مصرف سیب به هضم کمک می کند.
    • سیب از ابتلا به انواع سرطان پیشگیری می کند.
  • بهترین دمای نگهداری و انبارداری سیب بستگی به نوع و گونه آن دارد ولی برای تمام انواع سیب این دما در محدوده ۱- تا ۴+ درجه سانتیگراد است.

جدید ترین مقالات

چطور میتوانیم کمکتان کنیم ؟

تماس

+983136683222

ایمیل

اصفهان خیابان جی ابتدای خیابان خواجه عمید ساختمان عمران اصفهان طبقه 2 واحد 9
ساعات کاری: شنبه تا چهارشنبه 8:30 تا 16:00 (پنج‌شنبه ها تعطیل)