این گیاه حدود ۱ تا ۱٫۵ متر ارتفاع دارد.
محصول اصلی این گیاه، دانه آن است که دارای ارزش غذایی بالایی است. دانه کینوا بسیار مغذی است و درصد بالایی پروتئین دارد.
علاوه بر دانه، از برگ گیاه جوان به عنوان سبزی تازه و یا به صورت پخته استفاده می شود.
با توجه به اینکه کینوا پروتئین بالا و کربوهیدارات کمتری نسبت به برنج دارد، آینده کشاورزی روشنی دارد.
بولیوی، پرو و اکوادور کشورهایی هستند که بالاترین تولید کینوا در جهان را دارند.
گیاه کینوا از طرف سازمان خواروبار جهانی (FAO ) به عنوان یک استراتژی برای امنیت غذایی دنیا معرفی شده است. در واقع گیاه کینوا یک گیاه شبه غله است که می تواند راه حلی برای مشکل کمبود غله باشد.
دوره کشت این گیاه حدود پنج ماه است و به طور میانگین میتوان انتظار برداشت سه تا پنج تن محصول در هکتار را داشت.
متوسط عملکرد اقتصادی این گیاه در هر هکتار پنج تن است.
در این مقاله راهنمای کشت کینوا بررسی می شود.
جهت مطالعه فایل زیر را دانلود فرمایید.