جلبک ها ساده ترین موجودات آبزی هستند. این موجودات شاخه های متعددی از جمله جلبک های سبز-آبی، جلبک های سبز-زرد، جلبک های قرمز و جلبک های قهوه ای را در بر می گیرند. جلبک های قهوه ای با دارا بودن مواد ذخیره ای فروان، اهمیت زیادی در کشاورزی دارند. براساس آمار سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحدسالانه حدود 15 میلیون تن از این جلبک ها در تهیه و تولید کودهای کشاورزی به مصرف می رسند.
جهت مطالعه بیشنر فایل زیر را دانلود و مطالعه فرمایید .
منبع : کانال رسمی کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق بازرگانی اصفهان